Transport af lig

Herunder kan du se hvad der kræves for at transportere et lig til og fra udlandet. Som en del af vores service, hjælper og assisterer vi dig med at få følgende på plads:

  • Tilladelse til transport af liget til udlandet, herunder kistens beskaffenhed
  • Loddeattest for zinkkister
  • Balsameringsattest – hvis liget skal transporteres med fly
  • Legalisering af dødsattest
  • Ligtilladelse
  • Air Waybill
  • Apostille og Legalisering
  • Certifikat for ikke-smitsom sygdom udstedt af relevante myndigheder.

Hver ambassade har deres egne krav og betingelser. Vi hjælper dig med at fremskaffe de relevante dokumenter, som er påkrævet af din respektive ambassade. Vi hjælper med oversættelse af de nødvendige dokumenter til det pågældende lands sprog.


Begravelse i udlandet

Vi hjælper med hele begravelsesprocessen lige fra klargøring af liget, til afsendelse af kisten med alle de nødvendige dokumenter for afdøde, fra Danmark til ethvert land. Vi leverer tjenester over hele verden fra Europa, Amerika, Asien og til Afrika. Vi er ligeledes behjælpelige med begravelser udenfor Danmarks grænser - eksempelvis i den afdødes hjemland. Dette kan eksempelvis være lande som Filippinerne, Indien, Norge, Polen, Rumænien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Thailand, Tyrkiet, Tyskland, m.fl.


Lokal bedemand.

  • Er du bedemand og skal arrangere begravelse i udlandet, hjælper vi gerne med rådgivning og praktisk information herom. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os.

Hjemhentning til begravelse i Danmark ved dødsfald i udlandet

  • Vi er derudover specialiseret i at koordinere med internationale bedemænd, i at modtage afdøde fra overalt i verden til Danmark, til en begravelse eller kremering i Danmark. For dette har vi en aftale med internationale speditører, om afhentning af kister i Danmarks internationale lufthavne.
#

Begravelse og Begravelse

Begravelsestjenester tilbyder en værdig og traditionel måde at lægge en elsket til hvile. Dette giver mulighed for et fysisk sted, hvor familie og venner kan besøge for at vise deres respekt, reflektere og mindes den person, der er gået bort.

#

Ligbrændingstjenester

Ligbrændingstjenester er et alternativ til traditionel begravelse. Ligbrænding er valgt på grund af dets miljøvenlige aspekter, omkostningseffektivitet og evnen til at skræddersy tjenester til at afspejle den enkeltes liv og præferencer.

#

Repatrieringstjenester

Repatrieringstjenester letter transporten af ​​en afdød persons krop fra et land eller sted til et andet. Hjemsendelse involverer indviklet logistik, juridisk dokumentation, kontakt med ambassaden og lokale myndigheder.